Yoginis Mamas meditationer fortsätter: ljuvliga Deeksha-meditationer med Mari-Kristin under hela hösten! Det blir 3 donationsbaserade tillfällen via zoom i september, oktober och december. I november bjuder Mari-Kristin in till möjligheten att uppleva denna starka kärleksmeditation på plats. Observera att vi då har begränsat antal deltagare och ett annat pris. Det fysiska mötet beräknas till 90 minuter och zoom-meditationerna ca 45 minuter.

Datum online meditationer:

Onsdag 8 september kl.20-20.45

Onsdag 6 oktober kl.20-20.45

Onsdag 8 december kl.20-20.45

Du bokar som vanligt via hemsidan här i rutan längst ner på sidan ”Klicka här för att boka”. Ange om du vill donera 50 eller 100 kronor till Yoga Mamas. Din donation är värd mycket för oss, det gör att vi kan fortsätta hålla vår plattform i liv och erbjuda holistiska utbildningar till kvinnor!

Sista anmälningsdag är kvällen före avsatt tid. Samma dag som meditationen är får du ett mail med vidare instruktioner för att kunna logga in till vårt mötesrum på Zoom.

Observera att donationsbaserade klasser inte återbetalas vid avbokning. 

Onsdag 10 november kl.19.00-20.30 Fysiskt möte

I november möts vi fysiskt på plats för att ta emot Deeksha från Mari-Kristin. Du bokar som vanligt via hemsidan. Mer information skickas på mail till de som följer vårt nyhetsbrev och vid bokning.

Registrera din mail-adress här för att bli först med våra nyheter och bli del av vår community!

Läs mer om Mari-Kristin och Deeksha-meditationerna här.

Donationsbaserade event hålls online och ges av våra community-medlemmar. Det finns fortfarande utrymme i schemat om du vill dela med dig av din gåva.Kkontakta Magdalena om du är intresserad!

Varmt välkomna,

Magdalena och Yoginis and Mamas Community

  • Saffransskorpor Recept för att Minska Kapha

    Saffransskorpor recept för att minska kapha. Dessa smakrika skorpor kan lätt förändras för att passa alla doshor. Du väljer själv om du vill baka dem helt torra eller behålla skorporna lite mjuka, goda är de oavsett! Vi gör gärna saffranskorpor recept för att minska kapha på vinter och vårvinter för att balansera tyngd och slemmighet.

  • Gravid Yoga Övningar för Överkroppen: Gör detta Dagligen!

    Vi förstår att kroppen kan kännas tung oavsett var vi är i graviditeten. Utmaningar att andas för att barnet trycker någonstans eller trött i ländryggen är sånt som händer oss alla! Därför gör vi på Yoginis and Mamas alltid Gravidyoga övningar för överkroppen dagligen under graviditeten. Övningarna är bra för att öka blodcirkulationen, expandera andningen,…

  • Föda Hemma Med Fria Barnmorskor

    Allt fler kvinnor vill föda hemma med barnmorska. Fria Barnmorskor är en grupp av hemförlossningsbarnmorskor som startat ett samarbete. För den här artikeln har jag haft nöjet att prata med en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade hemförlossningsbarnmorskor; Agneta Bergenheim.

  • Saffranskaka utan socker i långpanna

    Saffran hör för många julen till, men i Ayurveda är saffran en krydda som används året om för att balansera olika obalanser. Äggfri saffranskaka i långpanna bakar vi utan socker och med ayurvedisk inspiration. För att göra vegansk saffranskaka i långpanna ersätter du enkelt smöret med mjölkfritt margarin och yoghurten med mer havremjölk. 

  • Bästa Te för Gravida

    Vi märker att allt fler hör talas om hallonblad som ett bra te för gravida. Samtidigt får vi frågor om pås-téer som riktar sig till gravida och ammande. I den här artikeln tipsar vi om vilket te för gravida som vi själva väljer, samt svarar på några vanliga funderingar.

  • Lyxiga chokladbollar med chaga

    De här chokladbollarna med chaga passar för alla i familjen som gillar choklad! Smaken är mustig och rik på kakao. Den svampiga smaken som ibland kan komma fram i chaga te märker vi inte alls här. Så vill du att barnen ska få i sig chaga, kanske chokladbollar funkar! Chokladbollar med chaga ökar Pitta och…

Sprid Kärleken!